دستور طرز تهیه کباب قفقازی مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب قفقازی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
راسته یا فیله پاک کرده گوساله :•: 250 گرم
سینه مرغ بدون استخوان :•: 250 گرم
ماست یا خامه :•: 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون :•: 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
فلفل دلمه ای زرد یا قرمز :•: 2 عدد
پیاز ریز(مخصوص ترشی) :•: تعدادی
برای تهیه کباب قفقازی ابتدا راسته و سینه را به قطعات مکعبی به طول 4 سانتی متر و عرض 2 سانتی متر برش دهید .
در یک کاسه ماست , روغن زیتون و فلفل را با هم مخلوط کنید . تکه های مرغ و راسته را به مدت 3 الی 4 ساعت در این سس بخوابانید
بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سیخ به ترتیب یک تکه راسته , یک تکه سینه, فلفل دلمه ای و پیاز زده تا سیخ ها پر شوند .
آنگاه سیخ ها را روی کباب پز گذاشته حدود 7 الی 8 دقیقه حرارت برای پختن کبابها کافی است (سبزیجات باید کمی نرم شوند) در حین پخت به کبابها نمک بزنید .
اگر برای تهیه کباب قفقازی از ذغال استفاده کنید طعم بهتری خواهد داشت . در انتها برای لذت بیشتر کباب قفقازی را در کنار پلو زعفرانی نوش جان کنید.
دستور طرز تهیه کباب قفقازی مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0